jueves, 3 de febrero de 2022

Club de lecura VII: Reflexions sobre el llibre Mi hermana es una guerrera

 Les següents reflexions pertanyen al llibre Mi hermana, una guerrera especial. Parla sobre la síndrome de Cohen i l’autisme. Les autores en són Eva Menargues i Cristina Alfosea.


Reflexió 01. Alejandra Casanova


Pense que el llibre és fàcil de comprendre tot i que conte la història d’una xiqueta amb una malaltia rara, ja que teòricament està narrat des del punt de vista d’un xiquet. Això és bo perquè és una lectura molt lleugera i pense que pot ser llegit tant per a una persona de set anys com per una persona molt més major.

L’autora expressa clarament els sentiments del narrador, que des del meu punt de vista coincidirien amb els d’un xiquet d’eixa edat. És necessari que existisquen llibres com aquests, per conèixer com pot arribar a ser la vida d’una família amb un membre amb quelcom paregut.


Reflexió 02. Valentina Onyelike


Este libro es una maravilla.

Me gusta el hecho de que la familia acepte a la niña a pesar de su problema, eso les hace unas personas fuertes y valientes. Este libro es interesante y bonito, me lo podría leer de nuevo.

Muchas gracias por el esfuerzo.


Reflexió 03. Amanda Navarro


Me parece que el cuento relata una historia que ayuda a comprender la vida que puede tener un niño con ese problema, y por las cosas que pasa con su familia y además lo que podría haber pasado.

También, muestra que cualquier niño/a con cualquier obstáculo puede ser superado.

Vamos que en mi opinión final es un libro gracioso, comprensivo y que todo el mundo debería leer.





No hay comentarios:

Publicar un comentario