martes, 3 de marzo de 2020

5é Campionat escolar de scrabble

Per segon any consecutiu  el nostre institut ha participat el Campionat Valencià d'Scrabble Escolar. Els altres instituts participants van ser: l'Assumpció, el Sixto Marco, el Severo Ochoa, el Misteri dÈlx i el José Marhuenda d'el Pinós.
Enguany s'ha celebrat la 5ª edició, han estat dos matins molts intensos: el dia 20 de febrer, 1r i 2n d'ESO i el dia 21, 3r i 4t.
A través d'aquest joc es posa a prova la competència lèxica en català de l'alumnat; es fan tres o quatre rondes de 15 minuts en què dues parelles han de demostrar la seua habilitat a l'hora de formar paraules. Si la parella contrincant creu que la paraula que acaba de formar l'altra parella és incorrecta es pot impugnar, el tribunal comprova (a través de l'aplicació "leximots") si aquella forma existeix o no. Una de les nostres pareller aconseguí formar un sacrabble, utilitzar les set lletres en una sola jugada, formant la páraula “senyoret”, cosa que no és gens fàcil.
Animem tot l’alumnat que continue jugant per veure si l’any que ve aconseguim classificar-nos a la final, però també per aprendre i per gaudir.
La parella guanyadora participarà a l’Scrabble que se celebrarà a final de curs a Barcelona.
Sabeu que a la biblioteca del centre tenim jocs que estan a la vostra disposició.
>

No hay comentarios:

Publicar un comentario